Gündem

Gülbin Tosun, Mansur Yavaş'a Yönelik Eleştirisinin Ardından Zorunlu İzine Çıkarıldı

Abone Ol

NOW TV Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun, sosyal medya hesabı üzerinden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik eleştirisinin ardından zorunlu izne çıkarıldığını açıkladı. Tosun, sokak hayvanlarına ilişkin bir paylaşım yaparak Mansur Yavaş'ı etiketleyip eleştirilerde bulunmuştu.

Gülbin Tosun'un Eleştirisi

Gülbin Tosun, sosyal medya platformlarında yaptığı paylaşımda Mansur Yavaş'ı sokak hayvanları konusunda eleştirdi. Paylaşımında, "Başkan siz 'Sokakta köpek olmaz, biz bakarız' derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz! Ne diyeyim bir bardak suya muhtaç olun o zaman!" ifadelerini kullanan Tosun, bu eleştirisiyle büyük dikkat çekti.

Zorunlu İzine Çıkarıldı

Bu paylaşımın ardından işine son verildiği yönünde iddialar ortaya atılan Gülbin Tosun, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak zorunlu izne çıkarıldığını duyurdu. Tosun açıklamasında, "Destek mesajlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Çok değerlisiniz. İyi ki varsınız can dostları. Ben zorunlu izne çıkarıldım. Henüz çıkışım verilmedi. Sadece bilginize. Hayvan haklarından bir adım geri yok," dedi.

Tosun'un zorunlu izne çıkarılması, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve hayvan hakları savunucuları tarafından destek gördü. Mansur Yavaş ise konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Sosyal Medyada Tepkiler Büyüyor

Gülbin Tosun'un zorunlu izne çıkarılması, sosyal medyada büyük tepki çekti. Kullanıcılar, Tosun'a destek mesajları yağdırırken, sokak hayvanlarına yönelik hassasiyeti nedeniyle yaşadığı bu durumun kabul edilemez olduğunu dile getirdiler.

Gelişmeleri yakından takip edeceğiz.