MERSİN Haberleri

MERSİN haberleri ve güncel MERSİN gelişmeleri, MERSİN ile ilgili tüm video, MERSİN fotoğrafları ve MERSİN haberleri Habere Güven sitemizde


Kent

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, içme suyu altyapısı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Sahilde yürüyüş yapanların yol üzerinde uğrak noktalarından birisi olan ‘Dondurma Kiosku’ sıcaklardan bunalanlara hizmet veriyor.

Spor

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye Voleybol Federasyonu iş birliğinde gerçekleştirdiği ‘Bioderma Pro Beach Tour Mersin’ etabı başladı.

“Mersin daha da yaşanabilir bir kent olacak. Mersin’de herkesi kucaklayan yönetim anlayışımız devam edecek”

Kent

Mersin ve Klaıpeda’nın Kıyı Direncini Artırmak İçin Çalışmalar Sürüyor. Büyükşehir, Kent Paydaşlarıyla ‘Yeşil Bir Gelecek İçin’ Toplandı

Eğitim

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN YURTLARI İÇİN ÖN KAYITLAR BAŞLADI. TAM DONANIMLI BÜYÜKŞEHİR YURTLARI ÖĞRENCİLERİ BEKLİYOR

Spor

Mersin Büyükşehir’den Özel Gereksinimli Bireylere Yönelik Spor Dersleri. Bu Merkezde Engel Değil Spor Var.

Eğitim

Mersin Büyükşehir Belediyesi gençlerin profesyonel iş yaşamlarında iyi bir kariyer sahibi olabilmeleri için eğitim serisini tüm hızıyla sürdürüyor.

Sahilde denizin, yeşilin ve temiz havanın tadını çıkaran vatandaşın açlığını bastırmak için açılan Patsovan, patates kızartmasına da yeni bir boyut...

Emek

4-5 Eylül tarihlerinde Türkiye genelinde yerel eylemler düzenlenecek. Ardından bölge mitingleri başlayacak. İlk miting, 13 Eylül’de Mersin’de yapılacak.

Kent

Mersin Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların hayatını kolaylaştıran ve işlemlerin hızlı bir şekilde sonuçlanmasını sağlayan hizmetlerine devam ediyor.

Kent

Mersin Büyükşehir, Yeni Yollar Açarak İşlevsiz Hale Gelen Yolu Rahatlatacak. Vatandaşların Trafik Mağduriyeti Büyükşehir’le Son Buluyor.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ağustos Ayı Olağan Toplantısı’nın 2. Birleşimi Gerçekleşti: Başkan Seçer’den Mersin Metrosu ve Altyapı Yatırımları İçin Çağrı

Emek

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Tarsus Belediyesi ortaklaşa etkinlik düzenledi.

Kent

‘Mersin’in Gençlerinin Turizm Sektörü İçin Güçlendirilmesi (MERTUSEG)’ projesinin kapanış toplantısı gerçekleştirildi.

Reklam Bloğu