Aydın’da Çiftçiler Zorluklarla Mücadele Ediyor: İYİ Partili Karakaş Sorunları Gündeme Taşıdı Aydın’da Çiftçiler Zorluklarla Mücadele Ediyor: İYİ Partili Karakaş Sorunları Gündeme Taşıdı

CHP’li Halit Atik'ten Seyhan Belediyesi Haciz Başvurusu Hakkında Açıklama: "CHP'nin Adının Karıştırılmasını Manidar Buluyoruz"

Halit Atik Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Limited Şirketi, CHP’li Halit Atik’in Seyhan Belediyesi’ne yaptığı haciz başvurusuna yönelik medyada çıkan haberlere ilişkin bir açıklama yaptı. Açıklamada, olayın bir ticari alacak meselesi olduğu vurgulanarak, CHP’nin adının bu sürece karıştırılmasının manidar bulunduğu belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

" Seyhan Belediyesi İmar inşaat şirketi ile şirketimizin 30 ortağından birinin (Halit Atik) arasındaki bir ticari alacak verecek meselesinin, CHP'nin adı karıştrılarak ' başlığı ile birden fazla haber sitesinde aynı başlıkla yayınlatılmasını manidar buluyoruz.

Mesele, iki tüzel kişilik (Seyhan İmar İnşaat Kültür Sağlık Ticaret A.Ş ile Halit Atik Ortak sağlık güvenlik birimi) arasında resmi ihale ile başlayan iş akdine dayanmakta. İşlemin konusu ise, İmar A.Ş'nin yükümlülüğünde olan (son 7 fatura şimdiki yönetim dönemine aittir) borçlarının kanuni yoldan ödemesinin talep edilmesidir.

Şirketimizin, ödenmeyen, ödeme talebi için muhatap bile bulamadığı alacaklarından dolayı başlatmak zorunda kaldığı kanuni yollar karşısında, muhatabımızın, şirketimizi yasal yollardan hakkını aramak zorunda bırakanların, bir ortağımızın da gururla taşıdığını düşündüğümüz CHP kimliği üzerinden lince tabi tutmak istemesi ve bu vesileyle de CHP'yi tartışma konusu yapmalarını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz"
Halit Atik ortak sağlık ve güvenlik birimi Ltd.şti.

CHP'li Halit Atik'in Seyhan Belediyesi'ne Haciz Başvurusu Tepki Topladı CHP'li Halit Atik'in Seyhan Belediyesi'ne Haciz Başvurusu Tepki Topladı

Editör: Haber Merkezi