Eğitim

Kenan İskender; Birlikte Güçlü, Sağlıklı ve Kültürlü Bir Gelecek İçin Çalışıyoruz!

ASDA Akdeniz Sosyal Dayanışma Eğitim Sağlık ve Kültür Vakfı Başkanı Kenan İskender; "Birlikte Güçlü, Sağlıklı ve Kültürlü Bir Gelecek İçin Çalışıyoruz!"

Abone Ol

İskender; "ASDA Akdeniz Sosyal Dayanışma Eğitim Sağlık ve Kültür Vakfı, toplumsal faydayı öncelikli hedef olarak belirleyen, gönüllülerin ve destekçilerin katkılarıyla yürütülen bir sivil toplum kuruluşudur."

ASDA Akdeniz Sosyal Dayanışma Eğitim Sağlık ve Kültür Vakfı Başkanı Kenan İskender çalışmalarını şu şekilde özetledi;

Her yaştan öğrenciye ulaşmayı hedefleyen ASDA, ücretsiz etkinlikler ve atölye çalışmaları ile eğitimdeki engellerin aşılmasına çalışıyor.

Gönüllü öğretmenler, özellikle dezavantajlı bölgelerdeki çocuklara ulaşarak, onlara destek olmayı hedefliyor. Haftada birkaç gün bir araya gelen öğretmenler, çocukların akademik gelişimlerinin yanı sıra sosyal ve duygusal gelişimlerine de katkıda bulunuyor.

Akdeniz Eğitim ve Sosyal Dayanışma Vakfı Başkanı avukat Kenan İskender, vakıf binasında 8. Sınıflar için LGS’ye yönelik başlattıkları kursun başarıyla devam ettiğini belirterek, “Vakfımıza gelen fedakâr öğretmenler, geleneksel müfredatın yanı sıra yaratıcı ve eğlenceli etkinlikler düzenleyerek öğrencilerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Resim, müzik, bilim ve drama gibi farklı alanlarda atölyeler sunarak, öğrencilerin yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı oluyor” dedi.

HER ÇOCUĞUN EŞİT FIRSATLARA SAHİP OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Başkan İskender her çocuğun eşit fırsatlara sahip olması için gayret gösterdiklerini belirterek,

“Geleceğimizin teminatı olan çocukların daha iyi bir eğitim alması için mücadele ediyoruz. Gönüllü öğretmenlerimizin çabaları da bu yönde ilerliyor. Çocuklarımızın iyi bir eğitim alması ve LGS’ye hazırlanması konusunda gayret gösteren öğretmenlerimize ayrı arı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.