Kovboy İrem Sahneye Fırtına Gibi Çıktı!
İrem Derici, Kıbrıs'taki Performansıyla Büyüledi!

Ünlü şarkıcı İrem Derici, önceki akşam Kıbrıs'ta düzenlenen bir etkinlikte sahne alarak izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Kırmızı renkli kovboy tarzı kıyafetiyle dikkat çeken Derici, hem stil hem de performansıyla beğeni topladı.

Image00009-8

"Bu Sene Kovboy Kıyafeti Moda!"
Sahne sonrası açıklamalarda bulunan İrem Derici, kıyafet tercihini şu sözlerle anlattı:
"Bu sene kovboy kıyafeti moda. Kendimi çok formda gördüğüm için bu kıyafeti tercih ettim. Sahneye çıkarken hem şık hem de özgün olmak benim için önemli."

"Yolumda Kimse Durak!"
Derici, menajerlerin bazı oyuncuların önünü kestiği yönündeki iddialara da sert bir yanıt verdi:
"Benim yolumu kimse kesemez. Ben keserim adamı. Bir başarı varsa onun önünü kimse kesemez. İşimde benim yolumu kimse engelleyemez. Başarı varsa önümde kimse duramaz!"

Kibariye Mersin’de Sevenleriyle Buluştu: “Daha Sürprizlerim Var” Kibariye Mersin’de Sevenleriyle Buluştu: “Daha Sürprizlerim Var”

İrem Derici'nin bu meydan okuyan sözleri ve sahne performansı, sevenlerini hem gururlandırdı hem de coşturdu. Sanatçı, enerjisi ve kararlı duruşuyla bir kez daha izleyenlere kendini hayran bıraktı.

Image00010-1

Image00008-14

Image00007-16

Image00005-21

Image00006-14

Image00004-24

Image00003-28

Image00002-33

Image00001-33

Editör: Haber Merkezi