Memleket Partisi Adana İl Başkan Adayı Dilek Tepe’den Dumlupınar’da Birlik ve Dayanışma Mesajı

Ayhan Barut, Yanan İşyerini İnceledi: "Milli Servet Küle Dönmesin, Mağduriyet Önlesin" Ayhan Barut, Yanan İşyerini İnceledi: "Milli Servet Küle Dönmesin, Mağduriyet Önlesin"

Memleket Partisi Adana İl Başkan adayı Dilek Tepe, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında bir grup partili ile birlikte Dumlupınar’a ziyaret gerçekleştirdi. Genel Başkan Muharrem İnce’nin önderliğinde çalışmalarını sürdüren Tepe, burada yaptığı açıklamada, parti içindeki görevine ve hedeflerine ilişkin önemli mesajlar verdi.

Dilek Tepe, "Sarıçam İlçe Başkanlığı görevimde gösterdiğimiz başarılar neticesinde, genel merkezimiz beni Adana İl Başkanlığı’na aday gösterdi. Adana’da tek aday olarak kongreye gitmemizin sebebi, ilçede gösterdiğimiz başarıdan dolayıdır. Sayın Başkanımız Muharrem İnce’nin beni ve arkadaşlarımı layık gördüğü görevi de en iyi şekilde yerine getireceğiz," dedi.

Whatsapp Image 2024 08 31 At 12.45.59 (1)

Tepe, Memleket Partisi olarak toplumun her kesimine hitap edeceklerini vurgulayarak, "Bizler bölen değil, birleştiren olacağız. İl binamızda merkez ilçelerimizi bir araya toplayarak, ekip arkadaşlarımız ve gençlerimizin modern fikirleri ile yenilikler katıp çalışmalarımıza başlayacağız. Köylerimizden başlayarak köylümüzün sorunlarına çözüm bulacağız; emeklilerimizin yanında olup onların sesine kulak vereceğiz; emekçi kardeşlerimizin sorunlarına çözümler üreteceğiz. Gençlerimizle birlikte geleceklerini inşa edeceğiz, çocuklarımızın hayallerine ortak olacağız," ifadelerini kullandı.

Dilek Tepe ayrıca, şu ana kadar beş ilçede örgütlenmeyi tamamladıklarını ve il kongresine hazır hale geldiklerini belirtti. "Bundan sonra diğer ilçelerimizi de en kısa sürede kuracağımızı buradan duyuruyorum. Genel Başkanımıza layık ve koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz," diye ekledi.

Son olarak, 2. olağan Adana il kongresinin 8 Eylül 2024 tarihinde 15.00-17.00 saatleri arasında Memleket Partisi Sarıçam İlçe Başkanlığı’nda yapılacağını duyuran Tepe, "30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusuyla tüm Adanalı hemşerilerimizi ve basın emekçilerimizi kongremize davet ediyorum," dedi.

Resim

Editör: Haber Merkezi