Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Kadıköy'de Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen'e yapılan saldırıyla ilgili adli soruşturma başlatıldığını duyurdu. Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, savcı İşçimen'e yönelik fiziksel saldırıyı şiddetle kınadığını belirtti.

Bakan Tunç açıklamasında şunları kaydetti: "Yargıtay Cumhuriyet Savcımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum. Bizleri ve yargı camiamızı derinden üzen saldırıyla ilgili İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştır."

Olayla ilgili soruşturmanın detayları henüz bilinmezken, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için gerekli adımları attığı öğrenildi.

Siyasi Yasak Getirilen Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar: "Ortada Büyük Bir Hukuki Garabet Var" Siyasi Yasak Getirilen Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar: "Ortada Büyük Bir Hukuki Garabet Var"

Savcı Necip Cem İşçimen'in sağlık durumu hakkında net bir bilgi verilmezken, saldırının sebebi ve faillerin kimliği konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Olayın, yargı camiasında ve kamuoyunda büyük yankı uyandırdığı ve adaletin sağlanması için gerekli tüm yasal süreçlerin titizlikle takip edileceği ifade ediliyor.

Editör: Haber Merkezi