2 ay önce Bilim - Teknoloji

Teknoloji ve büyük ölçekli şirketler için ödüllü bir dijital müşteri deneyimi (CX) çözümleri sağlayıcısı olan TDCX, İstanbul'daki kampüsünü genişleterek oyun sektöründeki müşterilerine verdiği desteği derinleştiriyor.

2 ay önce Siyaset

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi, CHP Manisa Milletvekili Bakırlıoğlu, iktidarı uyardı: ‘Bu gidişle zeytin de domates gibi dalında kalacak!’

2 ay önce Yaşam
2 ay önce Yerel Haberler

Başkan Zeydan Karalar, “Tarihi ve kültürel mirasımızı gelecek nesillere taşıma sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz.”

2 ay önce Eğlence

Yıldız Tilbe, dün akşam Yenikapı’da düzenlenen #İstanbul Festivali kapsamında verdiği konserde 70 binden fazla kişiye şarkı söyledi. Bu yıl 300 bin biletli seyirciye ulaşarak rekor kıran Yıldız Tilbe kariyerinin 30’uncu yılını bu başarıyla taçlandırdı.

2 ay önce Ekonomi

Buna göre, gram altın 2 bin 661 lira seviyesinde bulunuyor.

2 ay önce Siyaset

Aydın Milletvekili Evrim Karakoz; Efeler İlçesi Ovaeymir Mahallesi’nde Adliye binası yapılacağı söylenen araziye giderek burası aylardır atıl durumda sözde buraya adliye binası yapılacaktı ama orta da inşaat yok arazide bol bol ot var diyerek yetkililere sitem etti.

2 ay önce Yerel Haberler

Ceyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yumurtalık istikametinden otoban bağlantı yolu ile Uğur Mumcu Bulvarı’nın başlangıcı arasında tek şeride düşen şehir girişinde, yol genişletme çalışmaları aralıksız sürüyor.

2 ay önce Yerel Haberler

Kentin en ücra köşelerini milim milim gezerek çocukların hem eğlenmesine hem de sporla tanışmasına ‘Sporbüs’ ile ön ayak olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de tek olan projesi ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

2 ay önce Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’ndan altın madalyasız dönen ülkemizin sporda yaşadığı büyük çöküşün nedenlerinin belirlenmesi için Meclis Araştırması açılmasını istedi.