Yıldız Tilbe Adına Kamuoyuna Duyuru

Bir süredir, müvekkilimiz Sayın Yıldız Tilbe adına farklı kişiler tarafından sosyal medya hesaplarıymış gibi algı yaratılarak, kötü niyetli, yanıltıcı, yıpratmaya yönelik ve tepki çekecek nitelikte görüş, düşünce ve duygu paylaşımları yapan sahte hesaplar tespit edilmiştir. Bu sahte hesaplar hakkında ilgili makamlara yasal başvurular ve suç duyuruları tarafımızca yapılmıştır.

Bu konuda Yıldız Tilbe sevenlerinin, takipçilerinin ve duyarlılığı olan vicdan sahibi halkımızın hassasiyet göstermesini, gerekirse sosyal medya şikayet yolunu kullanmalarını rica ediyoruz. Sadece aşağıda belirtilen gerçek sosyal medya hesaplarına itibar edilmelidir:

Gözaltında kaybedilen insanlarımız için hakikat ve adalet arayışımızın 1006. haftasındayız Gözaltında kaybedilen insanlarımız için hakikat ve adalet arayışımızın 1006. haftasındayız
  • Instagram: @yildizztilbee (mavi tikli, 2.1 milyon takipçi)
  • X (Twitter): @yildizztilbee (yaklaşık 4.9 milyon takipçi)

Bu iki hesap dışında, diğer sahte hesaplarda yer alan hiçbir duygu, düşünce, yorum ve beyanın müvekkilimizden kaynaklanmadığını ve bu nedenle yasal olarak hiçbir bağlayıcılığının ve sorumluluğunun kabul edilmeyeceğini önemle beyan eder, saygılarımızı sunarız.

Editöre Not:

Yıldız Tilbe, avukatının açıklamasını sosyal medya hesaplarından şu notla paylaşmıştır: "Bıktım adımı soyadımı kullanan, pis düşüncelerini benmiş gibi yazan, önüne gelene ağız dolusu saydıran, çakma Yıldız Tilbe hesaplarından. Usandım, kim olduklarını bilmiyorum, niyetleri kendilerini bulsun inşallah."

Editör: Haber Merkezi