Final’de 23 Nisan Coşkusu

Adana Final Okulları’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yine dopdolu bir programla şenlik havasında yaşandı. Okulun kapalı spor sahasında düzenlenen kutlamalara Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Adana Final Okulları Kurucusu Şevket Ertem’in yanı sıra okul yöneticileri, öğretmenleri, öğrencileri ve veliler katıldı.

Bu güzel bayramı tüm çocuklara armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından büyük tören Bayrak yürüyüşü ile başladı.

İbrahim Akın; Maden Kanunu ve imzalanan enerji anlaşması çerçevesinde açığa çıkan endişeleri meclis gündemine taşıdı İbrahim Akın; Maden Kanunu ve imzalanan enerji anlaşması çerçevesinde açığa çıkan endişeleri meclis gündemine taşıdı

Fin1

Kurucu Şevket Ertem, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak başladığı konuşmasında, velilere öğrencilerin yanında oldukları ve milli bayramlarımıza sahip çıktıkları için teşekkür etti. Öğrencilerimizi yetiştirirken milli değerlerin içselleştirilmesi konusunda hassasiyet gösterdiklerinin altını çizerek “Bu bayram Mustafa Kemal Atatürk’ün siz çocuklara ne kadar güvendiğinin en büyük göstergesidir. Dünyada çocuklara armağan edilen başka bir bayram yoktur.  Unutmayalım ki bir milletin kutlayacak bayramı yoksa o millet ruhunu kaybeder. Bu yüzden biz milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, çocuklarımızı yüreklerinde vatan ve bayrak sevgisiyle yetiştiriyoruz. Bundan sebep, milli bayramlarımızı tüm coşkusuyla okullarımızda kutluyoruz. Millet olarak milli değerlerimize ve bayramlarımıza sahip çıkmalıyız. Bu vesileyle başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle ve minnetle anıyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.

Fin10

Birbirinden şık ve renkli kostümlerle sahneye çıkan öğrenciler, hazırladıkları koreografiler ve performanslarıyla da adeta görsel bir şölen sundu. Büyük bir titizlik ile hazırlanan program, tüm öğrencilerin yer aldığı geçit töreniyle devam etti. Kutlamalarda şiirler okundu, modern dans gösterileri sunuldu. Okulun sporcularının step gösterilerinin yanı sıra en miniklerin jimnastik gösterisi izleyenlerden büyük alkış aldı. Bando takımının çaldığı ve koronun söylediği şarkılar ile coşan izleyiciler de alkışlarıyla eşlik ettiler.

Fin9

Fin7

Fin5

Fin6

Fin4

Fin2

Fin3

Editör: Haber Merkezi