Direnişteki İşçilere Dönük İşkence ve Gözaltılar Cengiz Çiçek Tarafından Meclis Gündemine taşındı Direnişteki İşçilere Dönük İşkence ve Gözaltılar Cengiz Çiçek Tarafından Meclis Gündemine taşındı

Tombik Ahmet gözyaşlarıyla uğurlandı

Adana Demirspor’un ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Ahmet Yaşar(Tombik)Asri Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Tombik Ahmet’in en yakın arkadaşı Fatih Terim’in katılmayışı dikkat çekti.

Yüreğir Devlet ve Şehir Hastanelerinde 12 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra yaşamını yitiren 70 yaşında hayatını kaybeden Adana Demirspor’un 70’li yılların efsane takım kaptanı Tombik Ahmet’in cenazesi Gazipaşa Mahallesi’nde doğup-büyüdüğü evine getirilerek helallik alındıktan sonra Asri Mezarlığında toprağa verildi.

A D S 9

ADANA DEMİRSPOR’DAN VEFA

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, yoğun bakımda kaldığı süre içerisinde efsane isim Tombik Ahmet’in durumu ile yakından ilgilenirken, Tombik Ahmet’in son yolculuğuna uğurlandığı Asri Mezarlığa Altyapı Sorumlusu Aykut Turan ile oyuncular gelirken, tabutun üstüne Adana Demirspor bayrağı ile atkısı konuldu. Adana Demirspor Kulübü’nden Asri Mezarlık’ta yapılan cenaze törenine çelenk gönderilmesi dikkat çekti.

A D S 8

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Adana Demirspor tarihi için önemli isimlerden biri olan Ali Ahmet Yaşar’ın sevenleri, onu son yolculuğuna uğurlamak için Asri Mezarlığında hazır bulundular.

Yaşar’ın cenaze törenine CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, Adana Demirspor Kulübü eski Başkanlarından Adem Atılgan ile Nevzat Toplukafa, TÜFAD Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer, Adanaspor yöneticisi Osman Sümer, Adana 01 Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Necip Erdoğan, , Türk İş 4.Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, Adana 01 Futbol Kulübü Altyapı Teknik Sorumlusu Reşat Yılmaz, Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı, Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül, eski takım arkadaşları, 1940 Adana Demirspor Taraftarları Dernek Başkanı Zülfikar Çelik, TFF Bölge Müdürü Akif Oflaz, CHP Adana eski Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, ASKF Başkan Yardımcısı Hüseyin Arat, ASGD Adana Şube Başkanı Mustafa Boz, Adana ve Türk futbolunun önemli isimlerinden Büyük Metin, Coşkun Çetin, Erden Arat, Diş Hasan, Feyzullah Küçük, Zafer Güner, Orhan Közig, Tekin İncebaldır, Av. Haluk Güner Köktürk, Haluk Uğurludoğan, Nail Toker, Cengiz Hoşfikirer,Kerim Hoşfikirer, Cengiz Arık, Şahin Ulugünalp, Nevzat Karabulut, Abidin Öztürk, Gıcı Necati, Fehim Köroğlu ile ailesi, sevenleri ve dostları katıldılar.

Editör: Haber Merkezi