Yerel Haberler

ADIYAMAN’DA İKİNCİ ANAOKULUNU AÇAN GÜLBEN ERGEN HEM ADIYAMAN HEM NARİN İÇİN ANAOKULU SÖZÜ VERDİ

Gülben Ergen, kurduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ üzerinden 54’üncü anaokulunu  Adıyaman Kahta’da açtı.

Abone Ol

ADIYAMAN’DA İKİNCİ ANAOKULUNU AÇAN GÜLBEN ERGEN HEM ADIYAMAN HEM NARİN İÇİN ANAOKULU SÖZÜ VERDİ

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, Adıyaman’da ikinci anaokulunu açtı. Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’ye övgü dolu sözler yağdıran Gülben Ergen, hem Adıyaman için hem de Narin’in adına Diyarbakır için anaokulu sözü verdi.

Gülben Ergen, kurduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ üzerinden 54’üncü anaokulunu  Adıyaman Kahta’da açtı. Kahta’da yapılan açılışta Gülben Ergen’e, anaokulunun yapımında destekçi olan Bridge To Türkiye Fund temsilcilerinin yanı sıra Adıyaman Valisi Osman Varol, Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ve Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli eşlik etti.

Açılış kurdelesini Vali Osman Varol’un kestiği törende konuşan Gülben Ergen, geçen Ağustos ayında kendisini ziyaret ederek Adıyaman’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’ye övgü dolu sözleri yağdırdı.

ERGEN’DEN TUTDERE’YE: “GÖRDÜĞÜM EN DEĞERLİ BELEDİYE BAŞKANI SİZSİNİZ”

Ocak ayında Gölbaşı ilçesine ilk anaokulunu açtıklarını hatırlatan Gülben Ergen, “Adıyaman çok değerli. Bizim ikinci anaokulumuz Adıyaman’da. Ben 14 senedir Çocuklar Gülsün Diye Derneği için çalışan bir girişimci, bir emekçi ve bir anneyim. Sahip olduğum bütün kimliklerimi bir yana bırakıyorum; dernek başkanı olarak 14 senelik mücadelemde ilk defa bir belediye başkanı konfor alanından çıkıp evimde beni ziyaret etti. Çok teşekkür ederim, gördüğüm tanıdığım en değerli belediye başkanı sizsiniz.” diye konuştu.

“SÖZÜM OLSUN, ADIYAMAN MERKEZ’E ANAOKULU AÇACAĞIZ”

Adıyaman Merkez’e de bir anaokulu açacaklarının sözünü veren Gülben Ergen, “Belediye başkanımız öyle bir aklıma kalbime gönlüme soktu ki Adıyaman’a, bu benim son gelişim değil. Kameralar açıkken sözüm olsun, Adıyaman merkezde bir anaokulu daha açacağız.” dedi.

DİYARBAKIR’A ‘NARİN ÇOCUKLAR GÜLSÜN’ ANAOKULU...

Gülben Ergen ayrıca, Diyarbakır’da katledilen Narin için de, ‘Narin Çocuklar Gülsün’ adıyla bir anaokulu açacaklarının müjdesini verdi. Ergen, şunları söyledi:

“Diyarbakır’daki Narin’i unutmayacağız, Narin davasının peşinde olacağız, takipte olacapğız. Annelerle birlikte. Hiçbir çocuğun yaşam hakkını elinden alamayacaklar. Aydınlanacak ve Narin’in katilleri hak ettiklerinden daha fazla, emsal cezalar alsınlar. Yasalar değiştirilsin, hiç kimsenin çocuğuna dokunulmasın.”