Gündem

Akademi Derneği'nden Emniyet Müdürü Yavuz Şahin'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Abone Ol

Akademi Derneği'nden Emniyet Müdürü Yavuz Şahin'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Akademi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ve Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Yeşilkuş ile dernek üyeleri, Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Şahin’i hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret, derneğin gelecekteki projeleri ve amaçları hakkında bilgi paylaşımını içermekteydi.

Projeler ve Eserler Hakkında Bilgilendirme

Ziyaret sırasında, Akademi Derneği yönetimi, ulusal ve uluslararası düzeyde gerçekleştirdikleri projeler hakkında Müdür Şahin’i bilgilendirdi. Başkan Özbozkurt ve Başkan Yardımcısı Yeşilkuş, ayrıca derneğin kurucusu ve A Haber TV yorumcusu E. Tuğgeneral Prof. Dr. Esat Arslan ile birlikte kaleme aldıkları “Siyasetin Dijital Mimarisi: Sosyal Medya” ve “Organizasyon Nasıl Yönetilir? İş’te Yönetim” başlıklı eserlerini de Müdür Şahin’e takdim ettiler.

Ziyaretten Memnuniyet Duyuldu

Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ve Dr. Fatma Yeşilkuş’a başarılı çalışmalarının devamını diledi. Akademi Derneği yönetimi de, Müdür Şahin’e görevinde muvaffakiyetler dileyerek, nazik misafirperverliği için teşekkürlerini sundular.

Bu ziyaret, Akademi Derneği’nin yerel yönetimlerle işbirliğini güçlendirmek ve sürdürülebilir projeleri hayata geçirmek adına önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir.