VATANDAŞLARDAN ‘27. ULUSLARARASI BEYPAZARI FESTİVALİ’NDE MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN STANDINA YOĞUN İLGİ

AKDENİZ’İN İNCİSİ MERSİN, ANKARA’DA TANITILDI

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Beypazarı Belediyesi tarafından düzenlenen ve Beypazarı’nın tarihi, kültürel zenginliklerinin bütün dünyayla buluşturulduğu ‘27. Uluslararası Beypazarı Festivali’ne katılım sağladı. Festivalde Mersin Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Mersinden Kadın Kooperatifi de yer aldı. Festival 27-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleşti. Mersin Büyükşehir Belediyesi, festivalde kurmuş olduğu stant ile de Ankaralı vatandaşların büyük ilgisini çekti.

Ankara Beypazari’nda Mersi̇n Rüzgâri Esti̇ (3)

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Beypazarı Belediyesi tarafından düzenlenen ve Beypazarı’nın tarihi, kültürel zenginliklerinin bütün dünyayla buluşturulduğu ‘27. Uluslararası Beypazarı Festivali’ne katılım sağladı. Festivalde Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile birlikte Mersinden Kadın Kooperatifi de yer aldı. Festival 27-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleşti.

Global İş İnsanları Platformu 10 Yıllık Birlikteliklerini Dayanışma İle Sürdürüyor Global İş İnsanları Platformu 10 Yıllık Birlikteliklerini Dayanışma İle Sürdürüyor

Ankara’da Mersin rüzgarı…

Ankara’nın tarihi dokusu ve doğal güzellikleriyle ünlü ilçesi Beypazarı’nda düzenlenen 27. Uluslararası Beypazarı Festivali’nde adeta Mersin rüzgârı esti. 27. Uluslararası Beypazarı Festivali’ne katılarak Mersin’in tanıtımına katkı sağlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, festivalde kurmuş olduğu stant ile de Ankaralı vatandaşların büyük ilgisini çekti. Ankara’nın Beypazarı ilçesinin kültürel öğelerini barındıran 27. Uluslararası Beypazarı Festivali’ne bu yıl ilk kez katılım sağlayan Mersin Büyükşehir, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Festival kapsamında kurulan Mersin Büyükşehir Belediyesi standında hem kooperatiflerin ürünleri sergilenirken hem de Mersin'in tüm ilçelerinin anlatıldığı tanıtım kitapçıkları, İllüstratif Mersin Turizm Haritası, Saatlik Rota ve yanı sıra Mersin’in gastronomik ürünlerinin tanıtıldığı Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin standına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ankara Beypazari’nda Mersi̇n Rüzgâri Esti̇ (4)

Büyükşehir ekibi, Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap’ı ziyaret ederek Mersin büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını aktardı. Ziyarette kendilerinin de meyve kurutma projesi ile ilgilendiklerini belirten Beypazarı Belediye Başkanı Kasap, en kısa süre içerisinde Mersin’e gelerek güneş enerjili kurutma tesisini ziyaret etmek istediklerini belirtti.

 

Ulusal ve uluslararası katılımcılar bu festivalde buluştu

27. Uluslararası Beypazarı Festivali’ne Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yanı sıra; Aydın ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyeleri, Ankara Çankırı, Keçiören, Altındağ, Mamak, Çamlıdere, Nallıhan, Ayaş,  Kalecik,  İstanbul Çatalca, Karaman Ermenek, Tekirdağ Saray, Ordu Gürgentepe, Hatay Defne, Bolu Kıbrıscık belediyeleri katıldı. Festivale ayrıca; Osetya, Moldova, Gürcistan, İran, Ukrayna, Azerbaycan’dan gelen halk ve dans toplulukları katıldı.

Ankara Beypazari’nda Mersi̇n Rüzgâri Esti̇ (6)

Ankara Beypazari’nda Mersi̇n Rüzgâri Esti̇ (5)

Editör: Haber Merkezi