Gündem

Başkan Zeydan Karalar’dan İtfaiye Haftası Mesajı: “Kahraman İtfaiyecilerimize Minnettarız”

Abone Ol

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İtfaiye Haftası kapsamında İtfaiye Daire Başkanı ve ekibiyle bir araya gelerek, itfaiyecilerin fedakarca görev yapmalarından dolayı teşekkürlerini sundu.

Başkan Karalar, buluşmada yaptığı konuşmada, itfaiye erlerinin zor koşullar altında büyük bir özveriyle çalıştıklarını belirterek şunları söyledi:

“Kahraman itfaiye erlerimizin İtfaiye Haftası’nı kutluyor, her zaman fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Canlarını tehlikeye atarak hemşehrilerimizin can ve mal güvenliği için gösterdikleri çaba takdire şayandır. Adana halkı adına hepsine minnettarız.”

Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı, yıl boyunca şehrin dört bir yanında yangın, doğal afet ve diğer acil durumlara müdahale ederek vatandaşların güvenliğini sağlamak için çalışıyor. Başkan Karalar, bu önemli görevi üstlenen itfaiyecilere her daim desteklerinin süreceğini belirtti.

İtfaiye Haftası vesilesiyle düzenlenen buluşmada, İtfaiye Daire Başkanlığı ekibi de Başkan Karalar’a teşekkür ederek, çalışmalarına aynı kararlılık ve özveriyle devam edeceklerini vurguladı.