Direnişteki İşçilere Dönük İşkence ve Gözaltılar Cengiz Çiçek Tarafından Meclis Gündemine taşındı Direnişteki İşçilere Dönük İşkence ve Gözaltılar Cengiz Çiçek Tarafından Meclis Gündemine taşındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde düzenlenen "İnsan Hakları Eğitim Kampı"nda gazeteci Fatih Altaylı'yı hedef alan sert açıklamalarda bulundu. Bilal Erdoğan, "Fatih Altaylı denilen ahlaksız adam askerlerin postallarını yalıyordu" ifadelerini kullanarak, Altaylı'nın geçmişte asker vesayetinin etkisi altında olduğunu iddia etti.

Erdoğan, AK Parti döneminde Türkiye'nin daha güçlü ve özgür olduğunu vurgulayarak, "Türkiye hiç olmadığı kadar özgür ve kendi kararlarını veren bir ülke" dedi.

Muhalefeti Eleştirdi: "Troll İstihdamı ve EYT"

Bilal Erdoğan, muhalefeti "troll istihdam etmekle" suçlayarak, yapay zeka teknolojilerinin de bu süreçte kullanıldığını öne sürdü. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesini de eleştiren Erdoğan, EYT'yi "büyük bir felaket" olarak nitelendirdi ve erken emeklilik sistemine yönelik eleştirilerini dile getirdi.

Sığınmacı Konusuna Destek

Sığınmacılar konusuna da değinen Bilal Erdoğan, Türkiye'deki mültecilerin suç oranlarının düşük olduğunu ve mültecilerden ekonomik olarak fayda sağlanabileceğini belirtti. Mültecileri suç ile ilişkilendirmenin "sorumsuzluk ve ahlaksızlık" olduğunu ifade eden Erdoğan, bu tür söylemlerin ülkeye zarar verdiğini savundu.

Editör: Haber Merkezi