Blok3 Kadın Cinayetlerine Duyarsız Kalmadı ve Konserini İptal Etti: “Böyle Bir Dönemde Eğlenmeyi Kendime Yakıştırmıyorum”

Türkçe müziğin yeni nesil pop yıldızı Blok3, yeni albümü Obsesif’in başarısını 13 Ekim’de Volkswagen Arena’da vereceği lansman konseriyle kutlamaya hazırlanıyordu. Ancak sanatçı, hayranlarını şaşırtan bir kararla konserini iptal ettiğini duyurdu. Bu karar, Türkiye’de yaşanan kadın cinayetlerine karşı duyarlılığıyla tanınan Blok3'ün toplumsal meselelerdeki hassasiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

4 Ton Kokain Ele Geçirilmişti: İçişleri Bakanlığı'ndan Açıklama 4 Ton Kokain Ele Geçirilmişti: İçişleri Bakanlığı'ndan Açıklama

"Eğlenmeyi Kendime Yakıştıramıyorum"

İlkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’in vahşi cinayetlerinin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Blok3, böyle bir dönemde eğlenmenin kendisine uygun olmadığını belirtti. Sanatçı, “Böyle bir dönemde eğlenmeyi kendime yakıştıramıyorum” diyerek, tüm biletlerin iade edileceğini duyurdu.

Blok3 açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kadına Şarkı Yazarak Başladım"

"Ben kariyerime bir kadına şarkı yazarak başladım. Bu sebeple ülkemde bu tür sapkın olayların olması psikolojimi derinden etkiliyor. Kız kardeşim olmadığı için kız yeğenlerime çok düşkünüm ve onların bir dediğini ikiletmemeye çalışırım. Eğer bu konuda elimden gelen bir şey varsa, gücümün yettiği yere kadar ne yapılması gerekiyorsa onu yapmaya hazırım."

13 Ekim’deki lansman konserinin iptal edildiğini belirten Blok3, hayranlarına anlayışları için teşekkür ederek, biletlerin iade edileceğini duyurdu.

Editör: Haber Merkezi