Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, CHP Serdivan Gençlik Kolları tarafından düzenlenen hoş geldin etkinliğine katılarak Sakarya'ya yeni yerleşen üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Etkinlikte, yeni üniversite hayatına adım atan öğrencilere hitap eden Curoğlu, CHP olarak gençlerin her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

Eğitim-İş; “Sağlıklı eğitim, güvenli okul” talebimizi gelin birlikte haykıralım! Eğitim-İş; “Sağlıklı eğitim, güvenli okul” talebimizi gelin birlikte haykıralım!

"Güzel Bir Üniversite Hayatı Sizleri Bekliyor"

Konuşmasında öğrencilere seslenen Curoğlu, "Sakarya’da sizleri bekleyen güzel bir üniversite hayatı var. Gençlerimizin bu süreçte ihtiyaç duyduğu her türlü destek için buradayız" dedi. Öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada, CHP’nin gençlere verdiği önemi ve desteği vurgulayan Curoğlu, "Birlikte güçlüyüz!" mesajını iletti.

Oğuz Can Curoğlu1

"Gençlerimizin Fikirlerine Her Zaman Değer Veriyoruz"

CHP Serdivan Gençlik Kolları ile birlikte yürütülen çalışmaların önemine değinen Curoğlu, gençlerle daha fazla etkileşim içerisinde olacaklarını ve onların fikirlerine her zaman değer verdiklerini belirtti. "Onlarla birlikte daha güzel projelere imza atacağız" diye ekledi. Etkinlik, üniversite yaşamına adım atan öğrenciler için büyük bir moral kaynağı oldu.

Editör: Haber Merkezi