Gündem

CHP Seyhan İlçe Yönetimi; Seyhan Belediye Başkanımız Sn. Oya Tekin’in yanındayız

CHP Seyhan İlçe ana kademe yönetimi, kadın kolları yönetimi ve gençlik kolları yönetimi olarak, Seyhan Belediye Başkanımız Sn. Oya Tekin’in yanındayız.

Abone Ol

"Bir siyasi partinin gençlik yapısı olarak tanınan Ülkü Ocaklarının adının kullanılması ve Ülkü Ocaklarının bir korku ya da tehdit unsuru olarak gösterilmeye çalışılması, halkı kin ve nefrete sürükleyen, gençleri birbirine kırdırmayı hedefleyen 1980 öncesi alışkanlıkların bazı kişilerde devam ettiğini göstermektedir. Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe Örgütü olarak bizler bu anlayışı asla kabul etmiyoruz."

Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe ana kademe yönetimi, kadın kolları yönetimi ve gençlik kolları yönetimi tarafından, "Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin'in yanındayız" başlıklı açıklama yapıldı.

İlçe örgütüün konuyla ilgili açıklaması şu şekilde; 

05.08.2024 tarihinde gerçekleşen Seyhan Belediyesi Meclis oturumda Milliyetçi Hareket Partisi’ni temsil eden bir meclis üyesinin Seyhan’lı hemşehrilerimizin takdiri ile büyük bir farkla Adana’nın seçilmiş ilk kadın belediye başkanı olan Sn. Oya Tekin’e yönelik kullanmış olduğu tehdit dilini şiddetle kınıyoruz.

Demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin seçilmiş belediye başkanına kullanılan bu dil demokrasimizle, hukukla, hoşgörü ve Seyhan’ın birlikte yönetilmesi arzumuzla bağdaşmayan bir ifadedir.

Bir siyasi partinin gençlik yapısı olarak tanınan Ülkü Ocaklarının adının kullanılması ve Ülkü Ocaklarının bir korku ya da tehdit unsuru olarak gösterilmeye çalışılması, halkı kin ve nefrete sürükleyen, gençleri birbirine kırdırmayı hedefleyen 1980 öncesi alışkanlıkların bazı kişilerde devam ettiğini göstermektedir. Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe Örgütü olarak bizler bu anlayışı asla kabul etmiyoruz.

Bizler Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri ve Cumhuriyet Halk Partili belediyeler olarak tehdit dilini değil, hoşgörü dilini kullanmaya devam ederek kentimizin hiçbir ferdini birbirinden ayırmadan halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe ana kademe yönetimi, kadın kolları yönetimi ve gençlik kolları yönetimi olarak, Seyhan Belediye Başkanımız Sn. Oya Tekin’in yanındayız.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.