Sadece dış giyim değil, özellikle kadınlar açısından iç giyimde günümüz dünyasında başlı başına büyük önem arz ediyor. Son yıllarda modada da iç giyim konusunda tam anlamı ile bir devrim yaşanıyor ve birbirinden özel giysiler kadınların beğenisine sunuluyor.

İşte onlar arasında kimono başlı başına özel bir yer teşkil ediyor. Kimonolar son yıllarda modanın en gözde parçaları arasında yer alıyor ve dahası hem iç giyimde hem de dış giyimde gündelik yaşamda kullanılıyor. İç giyim için olanlar sabahlık olarak da tanımlanan giysilerdir.

Pijamaların ya da geceliklerin üzerine üşümemek için genelde giyilir. Ülkemizde bu alanda çok iddialı markalar bulunuyor. İşte onlardan bir tanesi de kalitenin ve şıklığın iç giyimdeki iddialı markası olan Feu de Elu isimli firmadır.

Sezonun Kimono Takım Modelleri

Markanın çok farklı türden kimono takım modelleri bulunuyor. Dahası işin içine trendler girince ürün gamı da giderek genişliyor. Bu sezonun öne çıkan modellerine bakıldığında saten kısa kimonoların revaçta olduğu görülüyor. Yakalı, desenli uzun sabahlıklar da kısa boyu tercih etmeyen kadınlara hitap ediyor.

Grogren detaylı olanlar her zaman için asil görünmek isteyen kadınlar için biçilmiş kaftan olan modellerdendir. Ayrıca bu seride tül detaylı olan modeller de yer alıyor. Farklı renk seçenekleri olduğu gibi, XS ile XL arasında beden seçenekleri bulunuyor.

Meteoroloji’den 7 İle Sarı Kodlu Uyarı: Kuvvetli Sağanak Bekleniyor Meteoroloji’den 7 İle Sarı Kodlu Uyarı: Kuvvetli Sağanak Bekleniyor

Uygun Fiyatlar Kaliteli Kimonolar

Markanın kimono takımlarının fiyatlarına bakıldığında son derece uygun olduğu görülüyor. Çünkü marka diğer iç giyim parçalarında olduğu gibi burada da birinci sınıf kumaş kullanıyor. Dikişi, kesimi gibi diğer parametreler de göz önüne alındığı zaman ödenen paraya fazlası ile değiyor. Her modelin kumaşına ve diğer ürün özelliklerine göre bir fiyatı bulunuyor. Ürünler vade farksız 4 taksit ile alınabiliyor.

Editör: Haber Merkezi