Yerel Haberler

Dünya Temizlik Günü’nde Akdeniz’de Temizlik Seferberliği Başladı

Abone Ol

“Daha Temiz ve Yaşanabilir Bir Akdeniz İçin Hep Birlikte El Ele”

Akdeniz Belediyesi, 20 Eylül Dünya Temizlik Günü etkinlikleri kapsamında Şevket Sümer Mahallesi’nde geniş katılımlı bir temizlik kampanyası başlattı. Eş Başkanlar Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Arslan’ın da katıldığı kampanya, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, belediye personeli, meclis üyeleri, muhtarlar ve mahalle sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Barış Parkı’nda başlayan temizlik çalışmasında, yüzlerce vatandaş mahallenin sokaklarına dağılarak onlarca poşet çöp ve atık topladı. Etkinliğe mahalle sakinleri de destek vererek memnuniyetlerini dile getirdi.

Eş Başkan Nuriye Arslan: “Temiz bir Akdeniz için hep birlikte mücadele edelim”

Eş Başkan Nuriye Arslan, yaptığı açıklamada, temizlik seferberliğinin tüm mahallelere yayılacağını belirterek, “Daha temiz bir Akdeniz için elbirliğiyle çalışalım, sokaklarımızı ve parklarımızı temizleyelim. Herkesi bu kampanyaya davet ediyoruz” dedi.

Eş Başkan Hoşyar Sarıyıldız: “Mahallemizi temiz bırakmak elimizde”

Hoşyar Sarıyıldız ise, “Her mahallede halkımızla birlikte temizlik kampanyaları yapacağız. Herkes evinin önünü temiz tutarsa, mahallelerimiz temiz kalır. Gelin, kentimizi daha yaşanabilir hale getirelim” ifadelerini kullandı.

Akdeniz Belediyesi’nin temizlik çalışmaları, ilçenin tüm mahallelerinde devam edecek.