Gündem

Fahrettin Altun: Narin Güran Cinayeti Soruşturmasında Gizlilik Kararı Devam Ediyor

Abone Ol

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Narin Güran cinayeti soruşturmasında gizlilik kararının sürdüğünü duyurdu. Altun, "Masum kızımız Narin’in katledilişi ile alakalı soruşturmada alınan gizlilik kararı halen geçerlidir. Vicdanlarımızı yaralayan bu elim hadise ile ilgili sadece yetkili kurum ve kişilerce yapılan açıklama ve bilgilendirmelere itibar edilmesini her bir vatandaşımızdan önemle rica ediyoruz" şeklinde konuştu.

Fahrettin Altun, X hesabından yaptığı açıklamada, Narin Güran'ın cenaze namazının ardından yapılan soruşturmada gizlilik kararının devam ettiğini vurguladı. Altun, medyada yayımlanan ve soruşturmanın gizliliğine zarar verebilecek dezenformasyon bilgilerine dikkat çekti. Ayrıca, konu üzerinden siyasi ve ideolojik rant sağlanmaya çalışıldığını belirtti.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın konuyu yakından takip ettiğini ve yetkili kurumların titizlikle görevlerini sürdürdüğünü ifade eden Altun, İletişim Başkanlığı’nın dezenformasyonla mücadele sürecini yürüttüğünü açıkladı. Altun, tüm vatandaşların yalnızca yetkili kurum ve kişiler tarafından yapılan açıklama ve bilgilendirmelere itibar etmelerini rica etti.