Fenerbahceli taraftarlar, Galatasaray karşısında Kadıköy'de alınan 3-1'lik mağlubiyetin ardından tepkilerini gösteriyor ve yönetim istifaya çağırarak bir yürüyüş düzenlemeye hazırlanıyor.

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER

Galatasaray yenilgisinin ardından stat çevresinde yapılan protestoların ardından Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyada "Ali Koç'un istifa etmesi" etiketiyle tepkilerini dile getirdiler. Taraftarlar, cumartesi günü düzenlenen yürüyüşe yönelik protesto amaçlı yoğun katılım planlıyor.

SEYHAN KAYMAKAMI İNCİ ÇGC’DE SEYHAN KAYMAKAMI İNCİ ÇGC’DE

G Yf Kbbs Ws A A A Jc V

YÜRÜYÜŞ YERİNDE DEĞİŞİKLİK

Bugün İstanbul Valiliği'nden gelen yayılmaya göre, taraftarların toplanma yeri Kadıköy'deki Yoğurtçu Parkı olarak değiştirildi. Yürüyüş planlanan tarih ve başlangıçta, 28 Eylül Cumartesi günü saat 15.00'te gerçekleşecek.

Taraftar tarafından yapılan açıklamada, "Dünkü saldırı sonrasında bazı taraftarlarımızın bilgileri mevcut, ancak geçerlilik gerekli izinler alınmıştır. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü hatırlatmak ve yönetimin geri dönmeyen kararlarını engellemek için bu yürüyüş hayati bir toplantıya sahiptir. Tüm taraftarlarımız Yoğurtçu Parkı'nda saat 15.00 'te toplanmaya davet ediyoruz." ifadelerine yer

"Korkmak yok, susmak yok, pes etmek yok!"

Whatsapp Image 2024 09 27 At 17.38.54

Editör: Haber Merkezi