Adana Haberleri

adana haberleri ve güncel adana gelişmeleri, adana ile ilgili tüm video, adana fotoğrafları ve adana haberleri Habere Güven sitemizde


Daha önce Adana'da özellikle CHP'li İlçe Belediyelerine Yapılan Operasyonlara Bugün Adana Büyükşehir Belediyeside Eklendi.

Gündem

Derneğimiz, kimi olumsuzluklarla karşı karşıya kaldı, kişisel zafiyetlere maruz bırakıldı, tüzüğüne, kuruluş felsefesine aykırı tutumlar boy vermeye başladı.

Sağlık

Adana Valisi Köşger, Sağlık Turizminin sadece bölgeye değil tüm ülke ekonomisinin katmadeğerini arttıracağını biliyorum" dedi.

Siyaset

Parti olarak durduğumuz yer, halkların kazanımlarını esas almaktır. O nedenle bütün Adana seçmenlerinin oylarına talibiz.

Emek

Birtek-Sen adına Mine Bulucu; Özak Tekstil işçileri, insanca yaşam, insanca çalışma koşulları ve gerçek bir sendika için mücadele ediyor.

Siyaset

MHP’den Büyükşehir Belediye Başkanlığına A. Adaylığa başvurusunu yapan İş ve Siyaset dünyasının çok yakından tanıdığı Cahit Öztok; "Önceliğimiz Adana"

Kent

5. Adana Kent Sorunları sempozyumunun sonuç bildirgesini TMMOB Adana İKK Sekreteri Ahmet Uncu açıkladı.

Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisinde büyükşehir, il, ilçe belediye başkanlıkları ile belediye meclis üyeliliğine adaylığı için başvurular bugün sona erdi.

Emek

Uzm. Dr. Selahattin Menteş’in Ceyhan Belediye Başkanlığına Aday olmak için istifa etmesinin ardından, Dr. Ahmet Suntur başkanlığa getirildi.

Siyaset
Kadın

Biz kadınlar sokak sokak, atölye atölye, iş yeri iş yeri, okul okul mücadeleyi birlikte öreceğiz! Biz kazanacağız! Kadınlar kazanacak!

Emek

Eğitim Sen Adana Şube 12. Olağan Genel Kurulunda "Demokratik Güç Birliği" ve "Emek Hareketi" Ayrı Ayrı Listelerden Seçime Girdi.

Kent

Başkan Zeydan Karalar, köprünün yapıldığı yerde trafik sorunu bulunduğunun belirlendiğini ve gerekenin yapıldığını ifade etti.

Kent

Depreme hazırlıklı olmak bütünlüklü bir plan, program, bu programı uygulayacak bir devlet yapılanması ve güçlü bir siyasi irade gerektirir.

Kent

Ahmet Uncu; TMMOB İl Koordinasyon Kurulu olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılında,  5. Adana Kent Sorunları Sempozyumunu düzenliyoruz.