Karalar Haberleri

Karalar haberleri ve güncel Karalar gelişmeleri, Karalar ile ilgili tüm video, Karalar fotoğrafları ve Karalar haberleri Habere Güven sitemizde


Yerel Haberler
Gündem

Zeydan Karalar; Gazze ile ilgili mazlumdan yana, zulmedene karşı tavrını ilk günden bu yana kamuoyuyla paylaşıyor.

Kent

Başkan Karalar, içme suyu getirme projesi ve asbestli boruların değiştirilmesi çalışmalarını denetledi, emek harcayan personele baklava ikram etti.

Başkan Zeydan Karalar çelenk koyma töreninin ardından Adana Valiliği Taşköprü Binası’ndaki kutlama programına katıldı.

Kent

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Saimbeyli’nin köylerinde halkla buluştu, Kozan’da Göller Yayla Şenliği’ne katıldı.

Kent

Karalar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ortaya çıkan olumsuz görüntülerle bir ilgisinin bulunmadığını belirtti.

Gündem

Zeydan Karalar halka hitaben yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanına seslendi ve Havalimanının kapatılmaması gerektiğine vurgu yaptı.

Gündem

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Varsıl, güvenli, keyifli Adana ve tüm bunlar için daha güçlü belediye.”

Yerel Haberler
Siyaset
Gündem

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Adaylığı CHP PM Tarafından Açıklanmasının Ardından Karalar Bugün Adanalılarla Buluşuyor.

Gündem

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yeniden aday olarak Parti Meclisi'nden onay aldı.

Yerel Haberler

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 2023’ün son mesai günlerinde Büyükşehir personeliyle bir araya gelip yeni yıl mesajı verdi.