Seçer Haberleri

Seçer haberleri ve güncel Seçer gelişmeleri, Seçer ile ilgili tüm video, Seçer fotoğrafları ve Seçer haberleri Habere Güven sitemizde


Tarım

Başkan Seçer, Meral Seçer ve protokol üyeleri ile birlikte, şenlik alanında yer alan stantları gezip, üreticilerle sohbet etti.

Yerel Haberler

Vahap Seçer, Mersin Dayanışma Platformu tarafından bu yıl 21.’si düzenlenen ‘Geleneksel Pilav Kavurma Günü’ etkinliğine katıldı.

Siyaset

Başkan Seçer, “Eğer bir partide, örgüt dinamikse, enerjisi yüksekse, çalışıyorsa hedefe emin adımlarla yürüyoruz demektir” dedi.

Gündem

Mansur Yavaş, Ankara’da görev yapan CHP’li İlçe Belediye Başkanları ile birlikte, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti.

Siyaset

Vahap Seçer, Mansur Yavaş ile birlikte CHP Mut İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, partililerle bir araya geldiler.

Gündem

Başkan Seçer, “Esnafımızın sorunları çok fazla. Temel olarak makro anlamda sorunu çözecek olan parlamentodur”

Mersin daha ileri gidecek, daha güzel, çağdaş ve herkesi kucaklayan, daha temiz, medeni, yaşanabilir ve çevre dostu işlerin yapıldığı bir...

Kent

Vahap Seçer, İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından ATA Eğitim Merkezi’nde düzenlenen ‘İtfaiye Eri Yemin Töreni Programı’na katıldı.

Gündem

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer; 30 Ağustos Zaferi’nin ardından, büyük zaferi “Cumhuriyet ve Demokrasi” kavramlarıyla taçlandırdılar.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus Belediyesi ev sahipliğinde, Mersin Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla gerçekleştirilen ‘Tarsus Karboğazı Çevre Festivali’ne katıldı.

Seçer, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız ile birlikte; Toroslar İlçesi’nde bulunan ve Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam ederek, yüzde...

Kent

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Toroslar İlçesi Çağdaşkent Mahalle Muhtarlığı tarafından düzenlenen Aşure Etkinliği’ne katılım sağladı.

Yerel Haberler
Kent

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de, düzenli olarak gerçekleştirdiği sabah sporunu bu kez merkezde kürekle yaptı.