Mersin’de her yıl büyük bir heyecanla beklenen ‘Karaduvar Tarım, Balıkçılık ve Çevre Festivali’nin 17.’si, bu yıl da coşkuyla tamamlandı. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen festival, Karaduvar Mahallesi'nde gerçekleşti ve mahalle halkı, çocuklar ile birlikte unutulmaz anlar yaşadı.

Sabah erken saatlerde yoga ve deniz etkinliğiyle başlayan festival, kortej yürüyüşüyle devam etti. Gün boyu süren etkinliklerde, Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri farklı platformlar kurarak vatandaşlara çeşitli eğlenceler sundu. K-Pop dans gösterileri, tiyatro ve sportif aktiviteler festivale damgasını vururken, çocuklar için yüz boyama, şişme oyun parkları ve çeşitli atölyeler düzenlendi.

Karaduvarli Gençleri̇n Ve Çocuklarin Festi̇vali̇ ‘17. Karaduvar Tarim, Balikçilik Ve Çevre Festi̇vali̇’ (2)

Akşam saatlerinde gençlerin yoğun katılım gösterdiği festivalde, ‘Olduğu Gibi’ ve ‘5 Dakikaya Oradayım’ müzik grupları sahne alarak katılımcılara müzik dolu anlar yaşattı.

Vahide Dengiz, festivalin uzun yıllardır devam eden bir gelenek olduğunu belirterek, “Bu festivali çocukken izlerdim, şimdi öğrencilerimle birlikte etkinliklerde yer alıyorum. Bu bayrak yarışı gibi bir festival” dedi.

Katılımcılar, her yıl daha da gelişen festivalin, Karaduvar halkı için büyük bir heyecan kaynağı olduğunu ifade ederek, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Yüreğir Belediyesi ve Yüreğir Kaymakamlığı koordinesinde, gaziler onuruna yemek düzenlendi Yüreğir Belediyesi ve Yüreğir Kaymakamlığı koordinesinde, gaziler onuruna yemek düzenlendi

Karaduvarli Gençleri̇n Ve Çocuklarin Festi̇vali̇ ‘17. Karaduvar Tarim, Balikçilik Ve Çevre Festi̇vali̇’ (9)

Karaduvarli Gençleri̇n Ve Çocuklarin Festi̇vali̇ ‘17. Karaduvar Tarim, Balikçilik Ve Çevre Festi̇vali̇’ (6)

Karaduvarli Gençleri̇n Ve Çocuklarin Festi̇vali̇ ‘17. Karaduvar Tarim, Balikçilik Ve Çevre Festi̇vali̇’ (2)

Editör: Haber Merkezi