Lions Kulüpleri, her dönem olduğu gibi bu yıl da yeni yöneticilerini seçti. Bu dönem Gürcistan'ın Batum kentinde gerçekleşen devir teslim töreniyle yeni kabine görevlileri tanıtıldı ve 1. Kabine Toplantısı yapıldı. Etkinlik, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda düzenlenmiş olmasıyla ayrı bir anlam kazandı ve havai fişek gösterileriyle adeta bir şölene dönüştü.

Geçen dönem kabine görevlilerine ödülleri dağıtılırken, yeni dönemde görev alan Lionlar tebrik edildi. Topluma hizmet etmek ana göreviyle bilinen Lionlar, 118U yönetim çevresine bağlı farklı şehirlerden toplantıya katılarak gönüllülüklerini bir kez daha gösterdiler.

I M G 20240902 W A0163

Dönem Genel Yönetmeni Ln. Dr. Cengiz Kurt, toplantının yanı sıra Batum’da yaşayan Türk derneklerini de ziyaret etti. İlk ziyaretini Gürcistan Batum Başkonsolosluğuna gerçekleştiren Ln. Dr. Kurt, gözlemlerini şöyle ifade etti: "Gürcistan Batum Başkonsolosumuz Sn. Rıza Kağan Yılmaz'ı kabinemiz ve çalışmalarımız hakkında bilgilendirdik. Evrensel bir vizyona sahip Başkonsolosumuza göstermiş olduğu misafirperverliği ve yakın dostluğu için çok teşekkür ediyoruz. Gördük ki, ülkemizin sınırlarının ötesinde de iz bırakmak üzere BİZ HAZIRIZ." şeklinde konuştu.

Yılmaz Güney, ölümünün 40’ıncı yılında anıldı Yılmaz Güney, ölümünün 40’ıncı yılında anıldı

I M G 20240829 W A0006

Görev devir teslim töreni, geçen dönem Genel Yönetmeni Ln. Erol Aydın, dönem Genel Yönetmeni Ln. Dr. Cengiz Kurt ve seçilmiş Genel Yönetmen 2. Yardımcı Ln. Evren Koca'nın dönem bayrağını açmasıyla son buldu.

I M G 20240902 W A0033

Editör: Haber Merkezi