Gündem

Mahfi Eğilmez'den Güvenlik Uyarısı: "Türkiye'nin Bir Numaralı Meselesi Güvenliktir"

Abone Ol

Ekonomist Mahfi Eğilmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Türkiye’de artan güvenlik sorunlarına dikkat çekti. Eğilmez, dolandırıcılık, sahtekârlık, kadın cinayetleri, çocuk tacizleri ve sağlık çalışanlarına yönelik saldırılar gibi suçların toplumda yaygın hale geldiğini vurguladı.

Eğilmez, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Ülke dolandırıcıdan, sahtekârdan, ahlaksızdan, caniden, hırsızdan geçilmez hale geldi. Gün geçmiyor ki adıma sahte bir hesap çıkmasın ya da biri telefonla arayıp kendisini polis olarak takdim edip dolandırıcılık denemesi yapmasın. Kadın cinayetleri, çocuk tacizleri, sağlık görevlilerine saldırılar her gün her yerde karşımıza çıkıyor."

Türkiye'nin en büyük sorununun güvenlik olduğunu belirten Eğilmez, bu durumun toplumun her kesimini olumsuz etkilediğini ve acil önlemler alınması gerektiğini ifade etti.

"Güvenlik Meselesi Çözülmedikçe Diğer Sorunlar Çözülemez"

Mahfi Eğilmez’in bu açıklamaları, sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, Türkiye'de güvenliğin sağlanması yönünde daha fazla çaba gösterilmesi gerektiği görüşünü güçlendirdi. Eğilmez, güvenlik sorunlarının çözülmeden diğer toplumsal ve ekonomik sorunların çözülemeyeceğine dikkat çekti.