Yerel Haberler

Mansur Yavaş’tan Başkent Okullarına Çifte Destek: “Malzemesi de Temizliği de Bizden”

Abone Ol

Ankara – Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Başkent okullarına yönelik başlattıkları “Temiz Okul, Sağlıklı Gelecek” projesini duyurdu. Proje kapsamında, okullara ücretsiz temizlik malzemesi sağlanacak ve her hafta sonu belediye ekipleri tarafından okulların hijyenik koşullarda tutulması sağlanacak.

“Hem Malzeme Hem Temizlik”

Yavaş, Başkentteki okullara hem temizlik malzemesi temin edeceklerini hem de düzenli olarak temizlik hizmeti vereceklerini belirtti. "Okullarımıza ücretsiz temin ettiğimiz temizlik malzemelerinin yanında, her hafta sonu mesai arkadaşlarımızla okullarımızı temizlemeyi hedefliyoruz," dedi.

“Temiz Okul, Sağlıklı Gelecek”

Projenin amacının öğrencilere hijyenik ortamlar sağlamak olduğunu vurgulayan Yavaş, “Temiz okul, sağlıklı gelecek” sloganıyla yola çıktıklarını ve bu projenin eğitimin sağlıklı bir ortamda sürmesi için önemli olduğunu ifade etti.

Hafta sonu temizlik hizmetlerimizden faydalanmak isteyen okullar için başvuru formu: https://forms.ankara.bel.tr/temizlik-hizmeti…