Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Mezitli sahillerinde spor yaparak güne merhaba dedi. Sabah yürüyüşü sırasında vatandaşlarla ve sahil temizlik görevlileriyle selamlaşan Başkan Tuncer, sağlıklı bir yaşam için spor yapmanın önemine dikkat çekti.

Tuncer, hem vatandaşları spor yapmaya teşvik etmek hem de örnek olmak amacıyla düzenli spor yapma alışkanlığını sürdürdüğünü belirtti. Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Sabahın ilk ışıklarında Mezitli’mizin sahillerinde spor yapmanın keyfi bir başka… Güneşin ve denizin muazzam bir görsel şölen oluşturduğu sahilimizde sabah sporumuzu gerçekleştirdik. Tüm vatandaşlarımızı düzenli olarak spor yapmaya davet ediyorum,” ifadelerini kullandı.

c81605478afe92dc3059a48d06803d517a349c09

Sabah yürüyüşü sonrasında kendisi gibi spor yapan vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tuncer, kahvaltı eşliğinde çay içip sohbet etti. Vatandaşlar ise Tuncer’in spor yapma alışkanlığından ilham aldıklarını belirterek, Başkan’a teşekkürlerini ilettiler.

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ’NİN ÖDÜLLÜ YARIŞMALARI BAŞLIYOR KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ’NİN ÖDÜLLÜ YARIŞMALARI BAŞLIYOR

Tuncer, Mezitli’de spor yatırımlarını artırma çalışmalarına devam ederken, farklı spor dallarına olan ilgisiyle de dikkat çekiyor ve vatandaşlara sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralamaya yönelik projeler sunuyor.

Editör: Haber Merkezi