Narin Güran Soruşturmasında Yeni Gelişme: Gözaltı Sayısı 23'e Yükseldi

Diyarbakır'da 19 gündür kayıp olarak aranan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeninin bulunmasının ardından başlatılan soruşturma derinleşiyor. İlk etapta 21 kişinin gözaltına alındığı soruşturmada, yeni gelişmelerle birlikte gözaltı sayısı 23'e yükseldi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un Açıklamaları

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, soruşturma sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, Narin Güran'ın ölümünden sorumlu olanların adalet önünde hesap vermesi için soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğünü belirtti. Tunç, "Hepimizi derinden üzen bu acı olayın açıklığa kavuşması için Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada 1 Cumhuriyet başsavcıvekili ve 3 Cumhuriyet savcısı daha görevlendirildi. Narin evladımıza Allah’tan rahmet diliyorum," ifadelerini kullandı.

Gözaltına Alınanların Kimlikleri Belli Oldu

Soruşturma kapsamında gözaltına alınanlar arasında Narin Güran’ın annesi, babası, iki ağabeyi, üç amcası ve daha önce tutuklanan amcası S.G’nin eşi de bulunuyor. Gözaltındaki şüphelilerin sorgusu jandarma tarafından sürdürülüyor. Gözaltına alınan ağabeylerden birinin, daha önce gözaltına alınıp serbest bırakılan E.G. (18) olduğu belirtildi. Kolundaki ısırık izinin Narin Güran’a ait olmadığı anlaşılan E.G, sorgusunun ardından serbest kalmıştı.

Gözaltı Sayısı Artıyor

Ayhan Barut, Yanan İşyerini İnceledi: "Milli Servet Küle Dönmesin, Mağduriyet Önlesin" Ayhan Barut, Yanan İşyerini İnceledi: "Milli Servet Küle Dönmesin, Mağduriyet Önlesin"

Soruşturmanın ilerleyen aşamalarında gözaltına alınan kişi sayısı 23’e yükseldi. Yetkililer, soruşturmanın tüm yönleriyle devam ettiğini ve yeni gelişmelerin olabileceğini kaydetti.

Editör: Haber Merkezi