Günün İçinden

Seyhan Lions’ta ALTUN dönemi!

Abone Ol

Seyhan Lions’ta ALTUN dönemi!

“Biz hazırız” sloganıyla yola çıkan Seyhan Lions Kulübü yönetimi; sosyal projelere ağırlık vereceklerini, dayanışma ve yardımlaşma konusunda toplumda duyarlılık oluşturma çabası içerisinde hareket edeceklerini belirterek; farkındalık yaratma çabası içerisinde olacaklarını ifade ettiler.

Özellikle Adana ve bölgemizde bilişim sektöründe uzun yıllara dayanan bir deneyime sahip olan, yerel basın ve yaygın basının kentimizde bulunan merkez çalışanlarının yakından tanıdığı bir isim olan Mehmet Ali Altun; Seyhan Lions Kulübü’nde 2024/2025 dönemi başkanlığını devraldı.

Yeni bir döneme başlangıç olarak değerlendirilen ve “Biz hazırız” sloganıyla yola çıkılan Seyhan Lions’un önümüzdeki süreçte bir dizi projeye ağırlık vereceği ve planlanan hedefler doğrultusunda yoğun bir çalışma dönemine gireceğini ifade eden Altun; başkanlık dönemiyle ilgili yaptığı açıklamada şu görüşleri dile getirdi:

“BİZ HAZIRIZ!”

Yeni bir ay ile birlikte 2024-2025 Lions hizmet yılımıza da adım atmış bulunuyoruz. Bu heyecan verici başlangıçta, birlik ve beraberlik ruhumuzu daha da güçlendirerek, belirlediğimiz hedeflere emin adımlarla ilerlemeye hazır olduğumuzu vurgulamak istiyorum.

"Biz Hazırız" sloganıyla yola çıktığımız bu dönemde, Seyhan Lions Kulübünü daha da ileriye taşımak için hepimizin el ele vermesi gerekiyor. Kulübümüzün değerlerini ve misyonunu her zaman ön planda tutarak, ihtiyacı olanlara yardım etmeyi, toplumda farkındalık yaratmayı ve daha iyi bir dünya için çalışmayı sürdüreceğiz.

Bu dönemde planladığımız projeler ve faaliyetler oldukça kapsamlı ve heyecan verici. Eğitimden sağlığa, çevreden dezavantajlı gruplara kadar birçok alanda önemli çalışmalara imza atacağız.

Başarılı olmamız için siz değerli üyelerimizin desteğine ve katkısına her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olacak.Kulübümüze  katkıda bulunan, projelerimizde aktif olarak yer alan ve Lion ruhunu yaşatan her bir üyeye şükranlarımı sunuyorum.

Yeni dönemde de aynı heyecan ve coşkuyla, "Biz Hazırız" diyerek hedeflerimize doğru ilerleyeceğimize inanıyorum.Hepinize saygılarımı ve en içten dileklerimi iletiyorum.”