2 ay önce Son Dakika

Sosyal medya platformu X üzerinden açıklamalarda bulunan Bakan Yerlikaya, 78 ilde silah kaçakçılarına ve ruhsatsız silah taşıyan şahıslara yönelik “MERCEK-22” operasyonlarının düzenlendiğini duyurdu.

2 ay önce Yerel Haberler
2 ay önce Eğlence
2 ay önce Yerel Haberler
2 ay önce Siyaset
2 ay önce Ekonomi

Popüler oyun platformu Roblox'ta 7 Ağustos tarihinde erişim problemi yaşanmaya başlandı. Milyonlarca aktif kullanıcısı bulunan Roblox'a Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından erişim engeli kararı alındığı öğrenildi.

2 ay önce Gündem

Hazine ve Maliye Bakanlığı, geçen aya ilişkin nakit dengesi istatistiklerini açıkladı. Hazine geçen ay 790,9 milyar lira gelir elde ederken, nakit gideri 927,4 milyar lira oldu. Buna göre bir aydaki açık 136 milyar 515 milyon olarak kayda geçti.

2 ay önce Siyaset

DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Sevilay Çelenk TBMM’de düzenlediği basın açıklamasında Instagram’a getirilen erişim yasağını eleştirdi. Çelenk, Instagram yasağının küçük işletmelere zarar verdiğini belirtirken, SMA hastası çocuklar için yapılan yardım kampanyalarının da bu yüzden sekteye uğradığını söyledi.

2 ay önce Siyaset
2 ay önce Sağlık

Diyarbakır Tabip Odası, kentteki Dağkapı Çocuk Hastanesi’nin hasar durumunun tespiti için alınan karot örneği sonuçlarının 18 ayda açıklanmadığını duyurdu.