2 ay önce Emek
2 ay önce Emek
2 ay önce Gündem

Türkiye'nin en mutlu şehirlerini açıklayan Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ilk sırada geçen yıl da olduğu gibi Sinop'un yer aldığını duyurdu.

2 ay önce Gündem

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vergi denetim süreçlerini tamamen elektronik ortama taşıyacak yeni bir altyapının oluşturulacağını duyurdu.

2 ay önce Yerel Haberler

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, çöp suyu akıtarak ilçe halkının sağlığını olumsuz yönde etkileyen bakımsız çöp kamyonu sorununu çözdü.

2 ay önce Siyaset

HDK EŞ Sözcüsü ve DEM Parti Milletvekili Cengiz Çiçek, uzmanlar ve ilgili kurumlar tarafından uyarıları yapılan olası büyük İstanbul depremi ile ilgili bugünden eksiklikleri tespit etmek, gerekli önlemleri almak ve çözümler üretebilmek amacıyla Meclis’te bir araştırma komisyonu kurulmasını talep etti.

2 ay önce Bilim - Teknoloji

Son 20 yılda hastalıkla mücadele için dünya çapında milyarlarca dolar yatırım yapılmasına rağmen kalıcı bir çözüm bulunamadı.

2 ay önce Siyaset

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış’tan Orman Yangınlarına Müdahale Konusunda Sert Tepki: “Yetersiz Uçaklarla Yangınları Söndüremezsiniz”

2 ay önce Siyaset

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde, Erdem, mahallenin okul mağduriyetine dikkat çekti.

2 ay önce Eğitim