2 ay önce Eğitim

Kütük; Zorunlu bağış adında alınan bu ücretleri de eklediğimizde, özellikle alt ve orta gelir düzeyindeki ailelere, okul giderleri ciddi bir yük olacaktır.

2 ay önce Dünya

Almanya'nın batısındaki Solingen kentinde düzenlenen festivalde meydana gelen saldırıda 3 kişi öldü, en az 5 kişi ağır yaralandı

2 ay önce Eğitim

Mersin Büyükşehir Belediyesi gençlerin profesyonel iş yaşamlarında iyi bir kariyer sahibi olabilmeleri için eğitim serisini tüm hızıyla sürdürüyor.

2 ay önce Siyaset

CHP Bolu Milletvekili ve Sanayi Komisyonu üyesi Türker Ateş, ilk yedi ayın ekonomik bilançosunu çıkardı. Yüksek faiz ve kredi kısıtlaması altında ekonominin can çekiştiğini vurgulayan Ateş, “Yurttaşlar ve şirketler borç, iflas ve icra kıskacında

2 ay önce Siyaset
2 ay önce Yerel Haberler

Sahilde denizin, yeşilin ve temiz havanın tadını çıkaran vatandaşın açlığını bastırmak için açılan Patsovan, patates kızartmasına da yeni bir boyut kazandırdı.

2 ay önce Yerel Haberler

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, ISO 39001 Yol Trafik Güvenliği kapsamında ‘Yol Trafik Güvenliği Tatbikatı’ gerçekleştirdi.

2 ay önce Sağlık

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Naziye Gürkan, “Bu dönemde anne adaylarının dikkat etmesi gereken birkaç önemli işaret bulunur.

2 ay önce Gündem

İstanbul Tabip Odası, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'ın bilim insanı kimliği ile yaptığı uyarı ve bilgilendirmelerin suç duyurusuna konu edilmesini kınadı.

2 ay önce Yerel Haberler