1 ay önce Yerel Haberler
1 ay önce Yerel Haberler

Adıyaman Belediyesi, ünlü sanatçı Kahtalı Mıçe için Eğriçay Parkı Millet Bahçesi’nde “Büyük Ustaya Vefa Gecesi” düzenledi. Yoğun ilgi gören geceye Latif Doğan, Oğuz Aksaç, Mehmet Seske, Aynur Polat, Yağız, Kahtalı Hamido, Delal Metin, Mahmut Karadağ, Hüseyin Delibalta, Ömer Çapar ve Mehmet Aslan gibi sanatçılar katıldı.

1 ay önce Gündem
1 ay önce Yerel Haberler
1 ay önce Siyaset

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nun Hatay ziyareti öncesinde, ildeki sağlık hizmetleriyle ilgili önemli talepleri dile getirdi. Çalışkan, Hatay'daki sağlık hizmetlerinin daha etkin ve nitelikli bir hale getirilmesi için aşağıdaki öncelikli ihtiyaçlara dikkat çekti

1 ay önce Yerel Haberler
1 ay önce Gündem

İskender Bayhan; Karadeniz bölgesi gelecekte tarımsal üretim yapabilecek tek bölge olabilme beklentisini nasıl karşılayabilir?

1 ay önce Ekonomi

CHP Adana Milletvekili ve TBMM Kit Komisyonu Üyesi Orhan Sümer, okul öncesi kırtasiye masraflarının aşırı yükselmesi ve ailelerin yaşadığı ekonomik zorlukları Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) gündemine taşıdı.

1 ay önce Siyaset

Ayhan Barut, Adana'da Halk Eğitim Merkezi'ndeki 120 milyon liralık zimmet, yolsuzluk ve usulsüzlük iddialarını Meclis gündemine taşıdı, bakanlığı göreve çağırdı

1 ay önce Siyaset

TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, “Fıstığın TMO’nun iştigal alanında bulunmadığı talebin Tarım ve Orman Bakanlığı’na iletildiği” şeklinde Tanal’a yazılı cevap gönderdi. TMO’nun yanıtını eleştiren Tanal, bölgesel eşitsizlik yaratıldığını söyledi.