Gündem

TOKİ'den Vatandaşlara Borç Kapatma Fırsatı: Son Başvuru 18 Ekim!

Kampanyaya katılmak isteyenler, başvurularını belirtilen tarihler arasında ilgili bankalara yapabilecekler.

Abone Ol

KISMİ ÖDEME İMKANI Vatandaşlar, 23 Eylül - 18 Ekim 2024 tarihleri arasında borçlarını yapılandırmak için başvuruda bulunabilecek. Tüm borcunu kapatamayanlar için de indirim fırsatı sunuluyor. Borcunun en az yüzde 25'ini ödeyen vatandaşlar, kısmi indirimden yararlanabilecek.

SON BAŞVURU TARİHİ Kampanyaya katılmak isteyenler, başvurularını belirtilen tarihler arasında ilgili bankalara yapabilecekler. Belirtilen sürenin dışında yapılacak borç ödemelerinde indirim uygulanmayacak.

KAMPANYA ŞARTLARI Kampanyadan faydalanabilmek için başvuru tarihine kadar projelere ait taksitlerin tam ödenmiş olması gerekiyor. Geriye dönük taksit veya emlak vergisi borcu olanlar indirimden faydalanamayacak. Ayrıca, taksit ödemeleri 2023 yılı Haziran ayı sonuna kadar başlamış olanlar bu fırsattan yararlanabilecek. Ancak, taksit süresi 12 aydan az olanlar bu indirimden yararlanamayacak.

Konut ve iş yeri sahipleri, Gayrimenkul Satış Sözleşmesi'ni imzaladıkları bankalardan konut kredisi kullanma imkanına da sahip olacaklar.