Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) düzenlediği terör saldırısında şehit sayısı 5'e çıktı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırıda 22 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya Yaralıları Ziyaret Etti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara Valisi Vasip Şahin ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün ile birlikte Bilkent Şehir Hastanesinde saldırıda yaralanan dokuyu ziyaret etti. Bakan Yerlikaya, hastanede tedavi gören 7 yaralının durumlarının iyi olduğunu belirterek, doktorların özenli çalışmaları için teşekkür etti. Yerlikaya, 19 yaralıdan 2'sinin ağır olduğunu, bunlardan birinin Bilkent'te, diğerinin ise Etlik Hastanesi'nde tedaviden faydalandığını ifade etti.

PKK Şüpheleri

Bakan Yerlikaya, saldırının arkasında büyük ihtimalle PKK'nın bulunduğunu belirterek, olayın yerinde ve iki teröristin kimlik tespitlerinin sürdüğünü açıkladı. Terörle mücadelenin kararlılığının devam ettiğini vurgulayan Yerlikaya, “Büyük ve güçlü Türkiye ideali ile terörün son nefesini kırmaya kararlıyız” dedi.

Anayasa Mahkemesi Başkanı Özkaya'dan TUSAŞ'ta Gerçekleşen Terör Saldırısına Kınama Anayasa Mahkemesi Başkanı Özkaya'dan TUSAŞ'ta Gerçekleşen Terör Saldırısına Kınama

Şehitlerimize rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Yerlikaya, tüm milletimize başsağlığı diledi.

Editör: Haber Merkezi