Yüreğir Belediyesi Zabıta Ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların yoğun talep gösterdiği ürünlerin üretildiği ve satıldığı işletmelere yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Marketler, fırınlar, pastaneler ve pazar yerleri gibi umuma açık alanlarda gerçekleştirilen denetimlerde, özellikle bayram geleneği olan tatlı ve şeker gibi gıdaların üretim ve satışını yapan iş yerleri mercek altına alındı.

4 Q6 A5816

BAŞKAN SEÇER’DEN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI BAŞKAN SEÇER’DEN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Titiz Denetimler

Denetimlerde, hammadde kullanımından hijyen ve sağlık koşullarına kadar birçok kriter titizlikle kontrol edildi. Habersiz yapılan bu denetimlerde, tezgâhlar, ürünler, fırınlar ve çalışan personel detaylı bir şekilde incelendi. Zabıta ekipleri, genel temizlik kurallarına uyulup uyulmadığını ve imalatta kullanılan ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol etti.

Vatandaşın Sağlığı İçin Önlemler

Yüreğir Belediyesi Zabıta ekipleri, bayram süresince vatandaşların sağlığını korumak ve bayram keyfinin kaçmaması için büyük bir özenle çalışmalarını sürdürdü. Kurallara uymayan işletmelere gerekli uyarılar yapılarak, halkın sağlığının tehlikeye atılmaması için gereken önlemler alındı.

Bu kapsamda yapılan denetimlerle Yüreğir Belediyesi, vatandaşların güvenli ve huzurlu bir bayram geçirmesini sağlamayı hedefliyor.

Editör: Haber Merkezi