Günün İçinden

Benzersiz ve Kaliteli Geceliklerin Adresi: Feu De Elu

Feu De Elu gerek kent bazlı olan genç kadınlara, gerekse her yaşta kendisini genç ve dinamik hisseden kadınlara birbirinden değişik tasarımda gecelikler sunuyor

Abone Ol

Kaliteli bir uykunun insan yaşamında son derece büyük bir önemi vardır. Bireylerin deliksiz bir uyku uyuyabilmeleri doğru giysileri seçmesi gerekir. Kadın giyiminde ise kış yaz doğru bir gecelik modeli ile güne zinde başlayacak bir biçimde uyumak mümkündür.

Ülkemizde benzersiz lüks gecelik denilince akla gelen markaların başında Feu De Elu geliyor. Marka kurulduğu günden itibaren tüm ürünlerine gerek tasarımları ile gerek işçiliği, gerekse kumaş seçimi ile imzasını açık ara atıyor. Tüm gecelikleri ile çizgisini de net bir biçimde ortaya koyuyor.

Her Kadının Sahip Olması Gereken Gecelik Modelleri

Feu De Elu gerek kent bazlı olan genç kadınlara, gerekse her yaşta kendisini genç ve dinamik hisseden kadınlara birbirinden değişik tasarımda gecelikler sunuyor. Üstelik ürün gamı giderek genişliyor. Markanın geceliklerinden en azından bir tanesine hayır demek imkansız.

En son satışa sunduğu dantel detaylı saten tulum modeli sokakta çok özel gecelerde bile giyilecek güzelliktedir. File detaylı kısa saten degaje yaka olan gecelik de markanın bu sezon öne çıkan bir diğer modelidir. Yine siyah file detaylı babydoll de kadınların güzelliğini her zaman için ortaya çıkaracak olan geceliklerden bir tanesidir.

Uzun Yıllar Giyilebilecek Gecelik Takımları

Feu De Elu markası geceliklerinde ve gecelik takımı modellerinde saten ve viskonu tercih ediyor. Tülü ve dantelli de kimi modellerinde tercih ediyor. Her bir parça değişik beğenilere hitap ediyor.

Geceliklerde renk gamı son derece geniş, siyah kırmızı, beyaz gibi ana renkler dışında mavi, bordo, gri, ekru gibi renkler de sıklıkla insanların karşısına çıkıyor. Bu da kişinin istediği renkte geceliği seçmesine olanak veriyor. Ürünler de kısa olan modeller olduğu gibi uzun boyda olanlar da vardır. Yani kısaca ürün gamı son derece geniştir.

Genç Kızların Çeyizlerinin Olmazsa Olmazı Gecelikler

Her genç kızın çeyizine konulacak olan birbirinden eşsiz olan bu gecelikler tam anlamı ile evladiyelik olup bir kere alınıp uzun yıllar renk kaybı ve deforme olmadan rahatlıkla giyilebilir. Üşütmeyen, terletmeyen, alerji yakmayan bu üst segment gecelikler her daim için rahatlıkla giyilebilir.