Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 101. kuruluş yıl dönümü, CHP Sakarya İl Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile kutlandı. Törene, parti yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.

Açıklama ve Kutlama:

Sakarya İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, CHP’nin, milletin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesindeki rolü ve tarihsel önemine vurgu yapıldı. Açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi, milletin kanıyla yazdığı destanın ve özgürlük aşkının sembolüdür. 101 yıldır aynı cesaret ve inançla Cumhuriyetimizi koruyor, Atatürk’ün yolunda ilerliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Kararlılık Mesajı:

Direnişteki İşçilere Dönük İşkence ve Gözaltılar Cengiz Çiçek Tarafından Meclis Gündemine taşındı Direnişteki İşçilere Dönük İşkence ve Gözaltılar Cengiz Çiçek Tarafından Meclis Gündemine taşındı

Törenin ardından yapılan açıklamada, CHP'nin kuruluş yıldönümünü kutlamaktan duyulan onur ifade edilirken, Atatürk Anıtı'na çelenk sunularak bu önemli günün taçlandırıldığı belirtildi. Açıklamada, “Sonsuza dek sürecek bu kutlu yürüyüşte, daha nice zafer dolu yıllara!” denilerek, Cumhuriyet değerlerine olan sarsılmaz bağlılık vurgulandı.

Birlik ve Dayanışma:

CHP Sakarya İl Başkanlığı, bu anlamlı günde partinin temel değerlerini ve vizyonunu yeniden teyit etti. Tören, katılımcılar arasındaki dayanışma ve mücadele ruhunu pekiştirirken, geleceğe yönelik umut ve kararlılığın bir sembolü oldu. Partililer, böyle önemli bir günü birlikte kutlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Editör: Haber Merkezi