CHP Genel Başkan Yardımcı Burhanettin Bulut'tan Başkan Kadir Aydar'a destek CHP Genel Başkan Yardımcı Burhanettin Bulut'tan Başkan Kadir Aydar'a destek

ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, Adana'nın Güzelyalı Mahallesi'nde yaptığı muhtarlık ziyaretinde vatandaşların borç yükü altında ezildiğini gözlemledi. Şevkin, ekonomik zorlukların etkisiyle vatandaşların alım gücünün düştüğüne ve icra tebligatlarının sayısındaki artışa dikkat çekti.

Güzelyalı Mahallesi Muhtarı Gökalp Güngör ile görüşen Dr. Şevkin, muhtarlığa bırakılan kredi kartı, kredi borcu, icra ve trafik ceza tebligatlarının çokluğuna işaret ederek, "Adana'nın gelir düzeyi en yüksek mahallelerinden biri olan Güzelyalı’da bile borç tebligatlarının yoğunluğu, vatandaşlarımızın ekonomik sıkıntılarının en somut göstergelerinden biri" dedi.

“Vatandaş Borç Yükü Altında”

Dr. Şevkin, mahallede gözlemlediği tebligatların, ülkenin ekonomik sorunlarının en açık göstergesi olduğunu belirterek, “Muhtarlarımız artık tüm mesailerini bu tebligatlarla geçiriyor. Vatandaş borç ve icra yükü altında eziliyor” ifadelerini kullandı.

“Tebligatlar Son Aylarda Yoğunlaştı”

Güzelyalı Mahallesi Muhtarı Gökalp Güngör ise, borç ve icra tebligatlarının son aylarda ciddi şekilde arttığını vurguladı. Güngör, "Vergi, trafik cezası ve icra tebligatlarının sayısında geçen yıla göre büyük bir artış yaşanıyor. Vatandaşlarımız zor durumda" dedi.

Editör: Haber Merkezi