CHP’li Yazgan’dan Kurban Bayramı mesajı…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, Kurban Bayramı nedeniyle yazılı mesaj yayınladı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Açıklama: CHP'li Vekil Deniz Yavuzyılmaz'ın Yanıltıcı İddialarına Yanıt Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Açıklama: CHP'li Vekil Deniz Yavuzyılmaz'ın Yanıltıcı İddialarına Yanıt

Yaşam pahalılığının yurttaşların belini büktüğünü, asgari ücretlinin ve emeklinin yüzünün gülmediğini söyleyen Yazgan, şunları kaydetti:

“Bayramlar birleştirir, küskünlükleri giderir. Bayramlar bize paylaşmayı, dayanışmayı öğretir. Ancak yüzleri güldürmesi gereken bayramlar; işçiler, emekçiler, emekliler, öğrenciler için artık katlanılması gereken bir külfete dönüşüyor. Öğrencinin memleketine yol bileti alacak parası, işçinin kurban kesmek için parası, emeklinin torununa vereceği bayram harçlığı milyonlarca yurttaşımızı kara kara düşündürtüyor. Ülkemizin üstündeki kara bulutları aralayan ve güneşli günlerin müjdeleyen 31 Mart’tan bu yana Cumhuriyet Halk Partisi’nin sosyal demokrat belediyecilik anlayışı, her daim halkımızın yanında olmayı sürdürüyor, sürdürecek. İşçimize, emekçimize, emeklimize, çiftçimize çifte bayram yaşatmak, özledikleri güzel günleri sağlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hakça paylaşımın, dayanışmanın, kardeşliğin simgesi olan Kurban Bayramı’nın, yeniden eski günlerdeki gibi mutlulukla yaşanması dileğiyle iyi bayramlar dilerim.”

Editör: Haber Merkezi