Aydın’da Çiftçiler Zorluklarla Mücadele Ediyor: İYİ Partili Karakaş Sorunları Gündeme Taşıdı Aydın’da Çiftçiler Zorluklarla Mücadele Ediyor: İYİ Partili Karakaş Sorunları Gündeme Taşıdı

CHP’ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Şaban Sevinç’in, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ise Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacağı yönündeki iddiasına Mansur Yavaş’tan yanıt geldi.

Gazeteci Şaban Sevinç’in bu iddiasının ardından, İsmail Saymaz’a konuşan Mansur Yavaş, iddiaların asılsız olduğunu belirtti ve şunları söyledi:

“Bizim böyle bir şeyden bilgimiz yok. Herhalde bilgimiz olması gerekir, değil mi? Partinin kuralları, genel başkanın açıklamaları belli. Kimmiş bu beş kişi; açıklamaları lazım. Beş kişi mi karar veriyor? CHP yüzyılı aşmış bir parti... Nasıl karar alacağı belli! Kuralları belli. Şaban (Şaban Sevinç) herhalde bir görev üstlendi kendi kendine. Partiyi karıştırmak için elinden geleni yapıyor. Öyle anlaşılıyor. Başka diyecek bir şey yok.”

Mansur Yavaş, bu tür iddiaların CHP içerisinde karışıklık yaratma amacı taşıdığını belirterek, Sevinç’in açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi