2 ay önce Sağlık

İzmir Alsancak’ta hizmet veren Özel Sağlık Hastanesi, çocuk sahibi olmak isteyip olamayan çiftlere ‘2. İnfertilite Okulu’ kapsamında konferans verdi. Yaklaşık 2 saat süren konferans yoğun ilgi gördü.

2 ay önce Kent

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Toroslar İlçesi Çağdaşkent Mahalle Muhtarlığı tarafından düzenlenen Aşure Etkinliği’ne katılım sağladı.

2 ay önce Siyaset

CHP Adana Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Üyesi Orhan Sümer, “Elektriğe ve Doğalgaza yapılan zamlar ve artan hayat pahalılığı” ile ilgili açıklama yaparak konuyu Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı gündemine taşıdı.

2 ay önce Gündem
2 ay önce Son Dakika

Sokakta yaşayan hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren ve kamuoyunda katliam yasası olarak bilinen Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlandı.

2 ay önce Son Dakika
2 ay önce Bilim - Teknoloji
2 ay önce Gündem

AK Parti Sözcüsü Çelik, MİT'in koordinesinde Ankara'da gerçekleşen esir takasına ilişkin açıklama yaptı. Çelik, "MİT Başkanlığımızın başarılı koordinasyonunda gerçekleşen bu sonuç, Türkiye'nin bir kere daha müzakere ve barış odaklı kapasitesini ortaya koymuştur" dedi.

2 ay önce Siyaset

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, bazı memur sendikalarının iş bırakma ve iş yavaşlatma eylemlerini Türkiye'nin mevcut koşullarında uygun bulmadıklarını belirtti.

2 ay önce Sağlık