2 ay önce Siyaset

Bakırlıoğlu “2024 yılının ilk 5 ayında et ve et ürünleri ithalatı 275 milyon dolara ulaşmış durumda. Bu rakam 2023 yılının tamamında 363 milyon dolardı. Türkiye, et ve et ürünleri ithalatı rekora doğru gidiyor. Artık eti, ne tüketebiliyoruz ne üretebiliyoruz.” dedi.

2 ay önce Siyaset
2 ay önce İnsan Hakları
2 ay önce Ekonomi
2 ay önce Ekonomi

Son günlerde altın ve diğer kıymetli metallerin fiyatları üzerinde önemli değişiklikler yaşanıyor. İşte yaşanan gelişmeleri ve mevcut durumu daha detaylı bir şekilde inceleyelim:

2 ay önce Gündem

Instagram'a getirilenerişim engeline Muharrem İnce'den tepkigeldi. İnce, "Instagram’a erişim engeli getirme saçmalığı da neyin nesi?" şeklinde paylaşımda bulundu.

2 ay önce Yerel Haberler

Seçer, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız ile birlikte; Toroslar İlçesi’nde bulunan ve Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam ederek, yüzde 95’lik kısmı tamamlanan ‘Kurdali Sosyal Yaşam ve Çocuk Gelişim Merkezi’ni inceledi.

2 ay önce Yerel Haberler

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı biyobozunur gıda atıklarını atık tesisinde komposta dönüştürdüklerini belirterek, “Böylece tarımsal verimin artırılmasına katkı sağlıyor, üreticilerimizi destekliyor, israfın önüne geçiyor, doğamızı koruyor ve geleceğe nefes oluyoruz” dedi.

2 ay önce Ekonomi

Arslan , günümüzün giderek artan çevresel kaygıları ve iklim değişikliği endişeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

2 ay önce Yerel Haberler

Mersin’in Erdemli ilçesinde Akdeniz Köselerli Yörükler Derneği tarafından düzenlenen 7. Geleneksel Yörük Şenliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle renklendi.