2 ay önce Son Dakika
2 ay önce Gündem

Bakan Uraloğlu, "Instagram kurallara uymadığı için erişim engeli getirdik. Kurallara uyarsa erişim yasağını kaldıracağız" açıklamasında bulundu.

2 ay önce Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, Resmi Gazete'de yayımlanan Anayasa Mahkemesi kararının AYM’nin sosyal medya hesabından kaldırılmasına ve Instagram'a getirilen erişim engeline tepki gösterdi.

2 ay önce Gündem

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Instagram'a erişim engeline ilişkin açıklama yaptı.

2 ay önce Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "X" hesabından yaptığı paylaşımda "Instagram bir an önce açılmalı" ifadelerine yer verdi.

2 ay önce Yerel Haberler

Adana Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları kapsamında, Atakent Mahallesi’nde, Yüreğir Yaz Spor Okulları’nın açıldı. Açılışa Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Adana Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, çocuklar, gençler, Atakent sakinleri ile veliler katıldı.

2 ay önce Yerel Haberler

Adana'nın Karaisalı ilçesinde, Karaisalı Belediyesinin ev sahipliğinde, Cumhur İttifakı Belediyeleri, Sarıçam, Kozan ve Pozantı Belediyelerinin destekleri ile bu yıl 539’uncusu düzenlenecek olan Türkiye’nin en büyük karakucak güreş organizasyonlarından Kızıldağ Karakucak Güreşleri, 18 Ağustos Pazar günü yapılacak. Şenlikler kapsamında 17 Ağustos Cumartesi günü ise ünlü sanatçı Ahmet Şafak ve sürpriz sanatçılar sevenleri ile buluşacak.

2 ay önce Eğlence
2 ay önce Ekonomi
2 ay önce Gündem