1 ay önce Yerel Haberler
1 ay önce Emek

Adana Eczacı Odası (ADEO) Başkanı Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı makamında ziyaret etti. Görüşmede, olası afetlerde işbirliği yapmanın önemine vurgu yapıldı ve birlikte hareket etme isteği dile getirildi.

1 ay önce Siyaset
1 ay önce Dünya

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Deyr el-Belah ilinde çocuk felci aşısı kampanyasının bugün başlayacağını ve 4 Eylül'e kadar devam edeceğini duyurdu.

1 ay önce Gündem

Dilruba Kayserilioğlu’nun tahliyesi ile ilgili konuşan Zengin, “Bu konuyla ilgili ceza yaptırımına yargı karar verecek. Söylediği hiçbir cümle doğruyu ifade etmiyor. Kullandığı ifadeler nezaketsiz ve yakışıksız” dedi

1 ay önce Gündem

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu aile hekimlerinin yurt genelinde şiddeti protesto için başladığı siyah eylem bir ayını doldurdu.

1 ay önce Gündem

Özel, su ürünleri av sezonun başlamasına dakikalar kala Rumelifeneri'nde balıkçılarla buluştu. Özel, Denizcilik Bakanlığı'nın kurulması gerektiğini belirtti ve Türkiye'nin deniz zenginliklerine rağmen bu bakanlığın olmamasını kabul edilemez olarak nitelendirdi.

1 ay önce Ekonomi

Küresel ekonomik kriz nedeniyle çok sayıda şirket iflas ederken halkaya son eklenen firma ise Tamtad Konservecilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi oldu. Türkiye'de 70 yıldır faaliyette bulunan konserve devi Tamtad resmen iflas etti.

1 ay önce Eğitim

Gülcan Kış, çocukların sağlıklı beslenmelerini sağlamak adına, okullarda en az bir öğün yemek ücretsiz verilmesini istedi.

1 ay önce Gündem

Yerlikaya, denetimlerde alkollü araç kullanımına yönelik mücadelenin 7/24 esasına göre sürdürüldüğünü söyledi.