İstanbul'da düzenlenen "KUYU-26" operasyonunda, elebaşılığını Abdurrahman Ay'ın yaptığı organize suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda 8 şüpheli yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yakalanan şüphelilerden 6'sının tutuklandığını, 2'sinin ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldığını belirtti.

8 yaşındaki Narin Güran'ın, boğazı sıkılarak öldürüldüğü netlik kazandı. 8 yaşındaki Narin Güran'ın, boğazı sıkılarak öldürüldüğü netlik kazandı.

Operasyon sonucunda ele geçirilen deliller arasında ruhsatsız tabancalar ve çok sayıda fişek bulunuyor. Şüpheliler, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yağma, tehdit, işyerine el bombalı saldırı ve mala zarar verme gibi suçlarla karşı karşıya.

Bakan Yerlikaya, organize suç örgütleri ve çetelerle mücadelede kararlı olduklarını vurgulayarak, bu tür suç örgütlerinin "kendi kazdıkları kuyulara düşeceğini" ve adalete teslim edileceğini ifade etti. Ayrıca, operasyonu gerçekleştiren polis ekiplerini tebrik ederek, güvenlik güçlerinin milletin duasıyla hareket ettiğini belirtti.

Editör: Haber Merkezi